În această săptămână a avut loc un eveniment de anvergură marca Beauty One, destinat celor mai fideli clienți ai companiei.

Pe lângă energia pozitiva, dorinta de a asimila cat mai multe cunostinte dar si de socializare si chiar legarea unor noi prietenii, Gala Beauty One Esthetic Expert a reprezentat un moment important în evolutia Asociatiei, fiind evenimentul in care s-a lansat oficial site-ul final, primul eveniment acreditat de Asociatie si primul eveniment la care toti participantii au primit puncte DPC.

Astfel, fiecare participantă a primit 10 puncte pentru aderarea în Asociația Cosmetologilor din România, 5 puncte pentru participarea la Gala Beauty One Esthetic Expert și se poate mândri cu titlul de Membru Bronze.

In sectiunile dedicate de pe site gasiti informatiile complete despre sistemul de punctaj, rolul acestora precum si informatii despre evenimentelor urmatoare, inclusiv despre Cosmessencia, unde va asteptam sa ne fiti alaturi sa cream impreuna primii pasi in schimbare.