Map Unavailable

Date(s) - 26/09/2019
All Day

Romexpo

Pe 26 septembrie 2019 vă invităm la ”Cosmessencia – Întâlnirea cosmetologilor din România”, ora 15:00, în cadrul evenimentului Z.I.F., sala Madgearu, desfăşurat la Cosmetics Beauty Hair, susținut de Romexpo. Evenimentul se adresează tuturor specialiştilor din domeniul cosmetic, make-up, kinetoterapie, tehnicieni în tratamente corporale precum şi managerii de instituţii sau clinici de estetică.

Alături de reprezentanţii Asociaţiei Cosmetologilor, la eveniment vor participa invitaţi de referinţă din domeniu, care vor trata subiecte de interes legate atât de legislaţia actuală care priveşte profesioniştii, cât şi teme precum necesitatea perfecţionării continue.

Programul Cosmessencia – Întâlnirea Cosmetologilor din România:

1. Prezentarea Asociației;
  2. Teme abordate de invitați;
  3. Masa Rotundă – discuții libere între Membrii Fondatori, invitați și toți participanții la eveniment despre necesitatea schimbării legislative și a perfecționării continue;
  4. Cocktail Event oferit de Asociație (socializare și discuții libere despre nevoile şi necesităţile existente cu membrii Asociaţiei şi restul invitaţilor).

Nu lipsiţi de la cea mai mare întâlnire a cosmetologilor din România!

Participari

Participarea este inchisa pentru acest eveniment.