Date(s) - 26/11/2019
9:00 am - 2:00 pm

Centrul Regional de Afaceri Timisoara al CCIAT

Marti, 26.11.2019, va asteptam la seminarul S+ Summe Cosmetics, in Timisoara, la Centrul Regional de Afaceri, sala Nera 2.

Impreuna cu trainerul international Summe Cosmetics, Pop Maria Daniela, vom discuta despre peelingurile cu acizi si o sa vorbim mai detaliat despre cum sa folosim peelingurile in tratamente pentru a maximiza rezultatele.

✅ Conceptul MyCode. Revoluţionar şi foarte apreciat, acesta a fost creat pentru a preveni şi corecta efectele provocate de îmbătrânirea prematură a pielii în zona feţei, gâtului şi decolteului, personalizând fiecare tratament graţie unui cod unic anti-îmbătrânire, care tratează în profunzime necesităţile pielii, în fiecare moment.
Produsele din gama MyCode sunt compatibile cu orice aparat pentru ingrijire faciala.

✅Testare de produse.
Veti putea lucra si testa produsele, simultan impreuna cu trainerul.

Taxa seminar 50 Lei.
La comenzi mai mari de 500 lei in ziua seminarului veti primi un discount de 10%

Pentru confirmarea prezentei ne puteti contacta la numarul de telefon 0727599442 sau in mesaj privat!

Prin participarea la seminar veți fi recompensat cu 3 puncte în contul dumneavoastră de pe site-ul Asociației Cosmetologilor.
Punctele se vor acorda DOAR daca va creati cont si deveniti membri pe site.

Participari

Participarea este inchisa pentru acest eveniment.