Date(s) - 09/03/2020
10:00 am - 5:00 pm

Golden Tulip Ana Dome

Afla totul despre combinarea terapiilor specifice fiecarei probleme
pentru obtinerea celor mai bune rezultate la seminarul sustinut de ?????? ?????!

?? ??? ???????
Cum actioneaza: ????????????, ??????, ????????, ??
Cum alegem fiecare tehnologie in functie de problema clientei?
??????? ?? ???????? ??? – Avantajele si beneficiile echipamentelor, metoda de efectuare a tratamentului pas cu pas.
Despre ????????????? ????????? si combinarea acestora cu echipamente.
Efectuarea impachetarilor corporale ????? ??????? pas cu pas.

?????? ????? are o experienta profesionala de peste 10 ani in domeniul esteticii profesionale.
Absolventa a sectiei de Balneofiziokinetoterapie din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie Iuliu Hatieganu din Cluj-Napoca, Roxana face parte din echipa Beauty One de 10 ani. Portofoliul sau include numeroase seminarii, stagii de practica si cursuri de specializare in cosmetica faciala si corporala in Italia, Polonia, Franta, Bulgaria si China.

Foarte pasionata de domeniul estetico-medical, este mereu la curent cu ultimele noutati tehnice si inovatii si impartaseste in cadrul cursurilor si workshop-urilor pe care le sustine din experienta si know how-ul ei. Este recunoscuta pentru abilitatile sale didactice extraordinare cu care a reusit sa isi cucereasca cursantii si sa isi fidelizeze clientii. Sustine numeroase demonstratii, seminarii si workshop-uri in toata tara si in Republica Moldova, dar si cursuri de specializare in estetica faciala si corporala ce au loc la Beauty One in Bucuresti.

❗Prin participarea la seminar veți fi recompensat cu 2 puncte în contul dumneavoastră de pe site-ul Asociației Cosmetologilor.
Punctele se vor acorda DOAR daca va creati cont si deveniti membri pe site.

Participari

Participarea este inchisa pentru acest eveniment.