Map Unavailable

Date(s) - 17/10/2019
6:00 pm - 8:00 pm

Grand Hotel

”Women for women” revine cu o nouă ediție dedicată frumuseții, atât interioare, cât și exterioare, joi, 17 Octombrie, ora 18 în Targu Mures.

Aducem în fața dumneavoastră o abordare holistică a frumuseții și a procesului anti-aging.

Medicina estetică, îngrijirea zilnică a pielii, nutriția și psihologia sunt specialități ce au în comun dorința noastră dintotdeauna, de a arăta și de a ne simți cât mai bine.

Evenimentul este dedicat atât publicului larg cât și specialiștilor din domeniul frumuseții, nutriției și a psihologiei

Speakeri

DR  Ciprian Flueraş –  Medic Primar ( Clinica  C Beauty Braşov)

DR Mihaela Ghica – Psiholog ( Cabinet Individual de Psihologie Tg Mureş)

ND Anca Ignat – Nutritionist Dietetician ( Cabinet de Nutriţie şi Dietetică Anca Ignat Cluj-Napoca)

Gabriela Osan – Beauty Advisor Sansara Tg mureş

Inscrieri

Pentru a asigura accesul facil și comod în sala de eveniment, vă recomandăm achiziția în avans a biletului (55RON ) astfel:

Varianta bilete tipărite – acestea sunt disponibile la partenerii noștri: Fresca Pasta (str. Bolyai), Raus (str. Bolyai) Salon Misaki (str. Călărașilor), Salon Zuka Trend (Bdul. 1 Dec. 1918), Neoreka (str. Strâmbă), IntegraViva Center (str. Horea); la accesul în sală se emite bon fiscal aferent biletului achiziționat de la parteneri.

Varianta cu plată online – transfer bancar către partenerul organizator INTEGRAVIVA CENTER S.R.L., IBAN RO86RNCB0193163775120001, CUI 41226278; la accesul în sală se emite bon fiscal aferent plății efectuate online.

Varianta de avarie 🙂 – direct din locație, cu 30 minute înainte de începerea evenimentului – însă doar în limita locurilor rămase disponibile.

Detalii la nr de tel : 0744676355

Vă mulțumim pentru interes și asteptăm cu nerăbdare să petrecem împreună o seară minunată, dedicată frumuseții interioare și exterioare!

Mai jos aveti ataşat programul evenimentului:

Prin participarea la evenimentul ”Women for women” veți fi recompensat cu 2 puncte în contul dumneavoastră de pe site-ul Asociației Cosmetologilor.

Punctele se vor acorda DOAR daca va creati cont si deveniti membri pe site.