De profesie avocat cu peste 10 ani experienta in domeniul juridic am decis sa schimb orientarea si sa imbratisez domeniul beauty . De 13 ani ma dedic cu pasiune si perseverenta domeniului realizand multe proiecte interesante . Detin salonul propriu Chic salon precum si compania Beauty One ce are ca obiect de activitate import si distributie produse cosmetice profesionale , echipamente estetice si medicale . Am participat la nenumarate congrese medicale , traininguri , masterclassuri si mastere internationale , targuri internationale si evenimente locale din domeniu.
Am castigat nenumarate premii nationale si internationale personal cat si impreuna cu compania ce incununeaza ani de munca , cercetare si dedicare .
Intru in contact cu cele mai noi tehnologii in domeniu , testez printre primii cele mai noi si importante tehnologii , inovatii in cometologie . Particip in fiecare an la toate congresele si targurile internationale de top : Bolognia , HongKong ,Las Vegas , Barcelona, Roma si nu numai
Ma bucur ca pot impartasi experienta acumulata in acesti ani cu alti profesionisti din domeniu si imi doresc ca acest know how pe care il detin sa il pot folosi pentru a imbunatati domeniul.