BeautySphera 2024

Summit internațional de cosmetologie

– ed. I, 18 Martie 2024, Timișoara –

Primul Summit internațional de Cosmetologie, organizat de ASCO, în parteneriat cu PADIR și cu sprijinul MERO, la Timișoara, pe 18 Martie 2024, va aduna în patru paneluri cadre medicale, autorități, specialiști și traineri internaționali.

De ce să vii la BeautySphera?

Ce va fi?

O zi plină și intensă cu 4 PANELURI UNICE:

  1. În primul panel șase cadre medicale vor prezenta cum diferite afecțiuni ale organismului pot impacta tenul și sănătatea pielii. Abordarea medicală a prezentărilor se dorește a fi una sferică, integrativă, pornind de la medicina internă, ginecologie, endocrinologie, homeopatie, psihologie, nutriție și dermatologie, expunând informații relevante pentru cazuistica prezentă în cabinetele de cosmetică.
  2. Al doilea panel adună, la invitația ASCO, reprezentanți ai autorităților și ai industriei de înfrumusețare: ITM Timiș, DSP Timiș, ONRC, Casa Județeană de Pensii Timiș, Casa de Avocatură Martonosy & Asociații Timișoara, CECAR, PADIR și BeautyOne, într-o dezbatere despre noile schimbări legislative și importanța relaționării bidirecționale dintre autorități și ramura de cosmetologie pentru o practică bună, completă și corectă a practicilor în cabinete.
  3. Panelul trei va expune prin prezentări și demonstrații noutăți în tehnica produsului și aparatură, adunând laolaltă traineri naționali și internaționali.
  4. Panelul patru cuprinde prezentări ale trainerilor și specialiștilor naționali și internaționale, evidențiind tendințe și noutăți ale ramurei de cosmetică.
 

CUM POT PARTICIPA?

Pentru participarea la Summit este necesară achiziționarea biletului de pe ENTERTIX 

Tot de pe ENTERTIX poți achiziționa și biletul pentru Cheers to Beauty Party, iar pentru achiziționarea ambelor bilete, beneficiezi de reducere!

PÂNĂ CÂND POT ACHIZIȚIONA BILETELE?

Biletele vor fi disponibile pe ENTERTIX pâna pe data de 18 Martie 2024.

Prețul biletului pentru Summit include 2 coffee breaks si pauza de prânz.

Prețul biletului pentru Cheers to Beauty Party include finger food, cocktails, apa, suc.

Distracția o garantăm!

 

CUM VA FI?

Superb! Și neapărat cu TOMBOLĂ!

Finalul zilei de prezentări va aduce o Tombolă cu premii superbe în valoare de 2000 EUR, printre care trei bijuterii de aur cu perle și onix oferite de Bijuteria Givisimo Timișoara, 5 kit-uri de tratamente faciale profesionale oferite de Bruno Vassari, plus alte premii surpriză!

Premiile Tombolei BeautySphera

Bruno Vassari | Pure solution kit 6 tratamente plus cleansing gel si balance tonner

GIVISIMO | Cercei din aur galben 14k

GIVISIMO | Colier aur galben 14k si onix

GIVISIMO | Colier aur galben 14k si perle

PROGRAM