Despre ASCO

Împreună pentru succes!

În contextul dezvoltării rapide a industriei cosmetice și al creșterii cererii pentru servicii de îngrijire a pielii în România, nevoia constituirii unei Asociații a Cosmetologilor a devenit din ce în ce mai evidentă. Prin reunirea specialiștilor din diverse ramuri ale cosmetologiei, această asociație facilitează schimbul de experiență, cunoștințe și bune practici între membri. Astfel, calitatea serviciilor oferite este îmbunătățită, iar clienții au acces la tratamente inovatoare și personalizate pentru nevoile lor specifice. 

Totodată, asociația joacă un rol important în promovarea educației și formării continue a cosmetologilor, asigurându-se că aceștia sunt mereu la curent cu cele mai recente tehnologii și proceduri.

De asemenea, prin stabilirea unor standarde etice și profesionale ridicate, ASCO contribuie la consolidarea încrederii publicului larg în serviciile oferite de cosmetologi, dar și a specialiștilor din mediul de lucru internațional. 

Ne dorim profesionalizarea și dezvoltarea durabilă a acestei industrii în țară, prin urmare misiunea Asociației Cosmetologilor este definită ca promovarea excelenței în practica cosmetologică și dezvoltarea durabilă a industriei cosmetice în România. 

ASCO este membru al Patronatului Industriei Înfrumusețării din România – PADIR -, la rândul său membru CONAF (Confederația Națională pentru Antreprenoriat Feminin). 

De ce să fii membru ASCO

Devino membru

Află care sunt cele mai importante evenimente din industrie și beneficiază de ofertele speciale ale partenerilor ASCO. Împreună suntem schimbarea! 

Devino și tu membru ASCO

Fii la curent cu tendințele din domeniu și participă la evenimente de referință din domeniul cosmetologiei.