EXCELLENCE WAXING COMPETITION

Highlights 24 iunie 2023

Am ales cel mai bun specialist în epilat la Excellence Waxing Competition 

 

Pe 24 iunie, la Sala Polivalenta, zeci de specialiști în epilat/cosmetică au fost așteptați să își demonstreze abilitățile profesionale în cadrul unei competiții cu premii fabuloase. Competiția a adunat cei mai talentați specialiști ai industriei de cosmetică la un eveniment ce își propune să promoveze și să aducă recunoașterea statutului celor mai înzestrați profesioniști, poziționându-i astfel ca experți în zona lor de activitate.

 

Prima ediție a Excellence Waxing Competiton a avut loc în cadrul Cosmobeauty Expo – cel mai important eveniment al industriei de profil – aflat la a 15-a ediție. Organizat de Asociația Cosmetologilor din România în parteneriat cu Cosmobeauty și susținut de Patronatul Industriei de Înfrumusețare din România (PADIR), Excellence Waxing Competition a adunat cei mai talentați specialiști ai industriei de cosmetică într-o competiție de epilat, națională și internațională. 

 

Competiția a fost organizată pentru două categorii de profesioniști în domeniu, în funcție de vechimea lor, respectiv începători (sub 2 ani în care au profesat) și experimentați (peste 2 ani de profesare ca și cosmetician). De asemenea, EWC a testat atât abilitățile practice, cât și teoretice ale participanților. Câștigătorii au fost aleși cu ajutorul unui juriu format din traineri și profesioniști cu experiență în domeniu. S-au urmărit în punctarea concurenților atât elemente ce țin de abilitățile profesionale, cât și de conduită și igienă. 

 

”Obiectivul nostru este de a da startul unei serii de evenimente dedicate industriei de cosmetică din România, organizate cu o frecvență anuală, ce se adresează tuturor profesioniștilor din domeniu. Ne bucură nespus crearea unui context și organizarea unor evenimente competiționale ce vor aduce laolaltă specialiști, școli de formare profesională cât și distribuitori de produse și aparatură dedicate industriei de cosmetică. Ne dorim de asemenea ca aceste evenimente să promoveze specialiștii din domeniu și să le aducă recunoașterea pe care o merită. Așadar, îi invităm să ni se alăture, fie ca participanți în competiție sau ca parteneri”, a declarat Monica Lupu, președinte al Asociației Cosmetologilor din România, organizator al Excellence Waxing Competition.

 

De asemenea, în cadrul evenimentului va fi integrată și conferința Cosmessencia, ajunsă la a II-a ediție, o conferință de tip workshop ce se adresează profesioniștilor din domeniu, fie aceștia furnizori de echipamente și servicii, antreprenori în domeniu sau freelanceri care prestează servicii cosmetice. În cadrul Cosmessencia se vor dezbate subiecte precum: Plasma-pen, chirurgie fără bisturiu, Cosmetică holistică- interconexiuni și eficiență, Tehnici de creștere stabilă a veniturilor salonului și multe altele. Programul complet al conferinței va fi anunțat în perioada următoare pe site-ul Asociației Cosmetologilor din România (www.asociatiacosmetologilor.ro).

 

Mai multe detalii despre Excellence Waxing Competition aici https://www.facebook.com/excellencewaxingcompetition/

Câștigători

JURAȚI

Sponsori Platinum

Sponsori Silver

Parteneri

Parteneri Strategici