Evenimente

Explorează evenimentele ASCO și înscrie-te la newsletter pentru a nu rata cele mai interesante evenimente din industrie!

BEAUTYSPHERA

- 18 martie 2024 -

Primul Summit internațional de Cosmetologie, organizat de ASCO, în parteneriat cu PADIR și cu sprijinul MERO, la Timișoara, pe 18 Martie 2024, va aduna în patru paneluri cadre medicale, autorități, specialiști și traineri internaționali.

Cosmeticon

- 23 septembrie 2023 -

Unicul Congres de Cosmetologie din țară, Cosmeticon, eveniment cu repetiție anuală, organizat de ASCO în parteneriat cu PADIR și cu sprijinul Romexpo, își dorește să adune în cinci paneluri diferite reprezentanți ai cadrului legislativ – autorități, medici, cosmeticiene și antreprenori din industrie.

Cosmessencia

- ediția a II-a, 24 iunie 2023 -

Cu evenimentul “Cosmessencia”, organizat de ASCO, industria cosmetologiei din România a luat parte la o impresionantă adunare a specialiștilor din toată țara, pentru a explora cele mai recente tendințe și tratamente inovatoare din domeniu.

Cheers to Beauty

- iunie & septembrie 2023 -

Eveniment de networking unde profesioniștii și antreprenorii din industria de beauty se întâlnesc și schimbă idei într-un cadru prietenos. Cheers to beauty este o celebrare a frumuseții – domeniului, specialiștilor, antreprenorilor – un eveniment organizat bianual în București și anual la nivel național.

cosmetix awards

- 23 septembrie 2023 -

Cosmetix Awards este un eveniment de referință, o gală de premiere a profesioniștilor din cosmetică, conferind recunoaștere celor care aduc o reală schimbare în industrie, încurajându-le astfel dezvoltarea, cu 10 de categorii de specialisti.

Excellence Competitions

- Competiții de Excelență -

Obiectivul nostru este de a da startul unei serii de evenimente dedicate industriei de cosmetică din România, organizate cu o frecvență anuală, ce se adresează tuturor profesioniștilor din domeniu.

Cosmessencia

- ediția a III-a, 2024 -

O nouă ediție Cosmessencia va avea loc în prima parte a anului viitor, iar tema centrală a evenimentului va viza inovația în cosmetologie. Vor fi prezenți specialiști din țară și din străinătate, alături de invitați-surpriză. Scrie-ne dacă vrei să participi ca speaker sau partener la un eveniment de referință pentru industrie. 

Teambuilding ASCO

- 11-13 Septembrie 2023 -

Acest teambuilding a subliniat și importanța colaborării și a lucra împreună ca o echipă unită. Am discutat strategii creative pentru a răspunde cerințelor în continuă schimbare ale industriei noastre.

Abonează-te la newsletterul ASCO

Primești cele mai importante vești din industrie, lunar, oferte speciale și informații importante.